Landelijk-gebied.nl geeft per provincie een duidelijk overzicht van agrarische makelaars, rentmeesters en adviesbureaus.Landelijk-gebied.nl Aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed
Adverteren op Landelijk-gebied.nl

Landelijk-gebied.nl is de informatie website voor ontwikkelingen in het landelijk gebied. Voor steeds meer bezoekers vormt deze website het startpunt voor de aan-en verkoop van agrarisch onroerend goed, of het zoeken naar een rentmeester of adviesbureau.

Bent u actief in het landelijk gebied, bijvoorbeeld als agrarisch makelaar, rentmeester, of adviseur dan kunt u ook profiteren van deze toenemende belangstelling door sponsor van de doelgerichte website Landelijk-gebied.nl te worden. Hiermee krijgt uw website een vermelding waardoor bezoekers uw contactgegevens weten te vinden, dit kan niet alleen resulteren in meer bezoekers en naamsbekendheid, maar ook meer omzet. Landelijk-gebied.nl staat zeer goed geprofileerd binnen zoekmachines en heeft vermeldingen op diverse landelijke websites gericht op het landelijk gebied. Een vermelding van uw eigen bedrijf met uw website gegevens zorgt er zo voor dat uw eigen website beter wordt gevonden!

Er zijn 3 verschillende manieren om te adverteren:

 
Optie 1:
Een vermelding van uw bedrijfsnaam met website adres op een van de provincie subpagina's bovenin de kolom.
 
200 euro per jaar.

 
Optie 2:
Een banner (60 x 234 pixels, gif of jpg formaat) vermelding op één van de provincie subpagina's  naar keuze + een vermelding van uw bedrijfsnaam met website adres op een van de provincie subpagina's naar keuze. 

 
300 euro per jaar. 
Optie 3:
Een banner (60 x 234 pixels, gif of jpg formaat) vermelding op één van de provincie subpagina's  naar keuze + een vermelding van uw bedrijfsnaam met website adres op een van de provincie subpagina's naar keuze. 
400 euro per jaar.


 


* Kortingen
Indien uw bedrijf actief is in meerdere provincies en u zou graag met een banner of link op meerdere subpagina's tegelijk willen adverteren dan bereken wij zeer aantrekkelijke kortingen! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Overige aandachtspunten voor adverteren op Landelijk-gebied.nl:


• Na ontvangst van uw gegevens per email maken wij de advertentie op en brengen u hiervan op de hoogte via de email.
Uw website kan dezelfde dag nog online komen op Landelijk-gebied.nl!
• Indien u zelf geen banner heeft kunnen wij er een gratis voor u maken. Voor het opzetten van uw advertentie worden geen opzetkosten berekend!
• Naar uw contactgegevens wordt vervolgens een overeenkomst en factuur gestuurd met daarin de overeengekomen afspraken.
.
• Prijzen zijn exclusief 19% BTW

Contact opnemen voor adverteren:

Indien u belangstelling heeft om te adverteren,
laat het ons dan weten, voor vragen en reacties email naar: adverteren@landelijk-gebied.nl
of vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan contact met u op.